Onderdeel van:Topzorggroep

Naar Werk

Een nieuwe start op de arbeidsmarkt

In dit re-integratietraject begeleiden we cliënten in de zichtbaarheid op de arbeidsmarkt, sociale media en het uitbreiden van het netwerk. 

Werkwijze

Cliënten starten met de derde fase van ons TipTapTop-programma, namelijk het deel Talent Op Praktijk (TOP). De begeleiding richt zich op: 

  1. Vormgeving CV
  2. Opstellen sollicitatie- en motivatiebrieven
  3. Zoektocht vacatures

In trainingsvorm oefenen we sollicitatiegesprekken en de manier waarop de cliënt zich bij een werkgever presenteert. Indien nodig leggen we het eerste contact met de potentiële nieuwe werkgever. Mogelijk wil de werkgever eerst onderzoeken of de cliënt de juiste persoon voor een functie is. We gaan dan in gesprek om de mogelijkheden te verkennen voor een proefplaatsing met baangarantie. Onze professionals kunnen een cliënt ook langer begeleiden na het binnenslepen van een contract omdat er bijvoorbeeld nog ontwikkelpunten zijn om de nieuwe functie goed te blijven vervullen. 

Kennismaken? 

Wil je meer informatie over Naar Werk of wil je door middel van een klikgesprek bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.